특양은 소의 첫번째 위입니다. 그 중에서도 특양은 좁고 두툼한 살이 붙은 쪽으로 위를 지탱하는 근육이라고 볼 수 있죠.
유난히 쫄깃한 식감으로 유명합니다.
이 위의 껍질을 벗기고, 지방을 제거하여 구이용으로 만든 것을 "특양"이라고 부른답니다.
이 특양은 소 한마리에서 700g 밖에 나오지 않는 귀한 부위로 정력과 위장에 좋다고 하네요.
이젠 집에서도 특양구이를 즐겨보세요!
고기마을에서 준비한 특양구이는 깨끗하게 손질하고 연육과 초벌과정을 거쳐 특유의 냄새를 제거하여 빠르고 간편하게 즐기실 수 있습니다.
The Beef Seasoned tripe is the cow's first stomach. Among them, the Beef Seasoned tripe can be seen as a muscle that supports the stomach on the side with the thick and narrow flesh. It is famous for its exceptionally chewy texture. This is called "Beef Seasoned tripe" by peeling the stomach and removing the fat for roasting. Beef Seasoned tripe is a rare cut that only weighs 700g from one cow This is good for stamina and stomach.
Now enjoy the luxury Grilled Beef Seasoned tripe at home! It is prepared in the Meat world can be enjoyed quickly and conveniently by cleaning and removing the characteristic odor through the process of softening and priming.
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