닭갈비는 한국의 대표적인 볶음 요리로 토막낸 닭고기를 포를 뜨듯이 도톰하게 펴서 고추장, 간장, 마늘, 생강 등으로 만든 양념에 재웠다가 고구마, 당근, 양배추, 양파, 파, 떡 등의 재료와 함께 철판에 볶아 먹거나 숫불에 구워 먹는 요리입니다.
Dakgalbi is a representative stir-fried dish in Korea, and sliced chicken is spread thickly like a pan, marinated in a seasoning made with red pepper paste, soy sauce, garlic, ginger, etc. It is a dish that is fried on an iron plate or grilled over an open fire.
'양념육' 카테고리의 다른 글
양념 돈불고기 Marinated Pork Bulgogi (0) | 2020.08.19 |
---|---|
양념 돼지 왕구이 Marinated Pork (0) | 2020.08.19 |
등심 돈까스 Pork Loin Schnitzel (0) | 2020.08.19 |
치즈 돈까스 Cheesy Pork Loin Schnitzel (0) | 2020.08.19 |
치킨까스 Chicken Schnitzel (0) | 2020.08.19 |