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와규

호주 고기마을 와규 치마살 Wagyu Skirt

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

와규치마살 / 구이 스테이크

 

튼튼한 육질과 완벽한 부드러움을 가진 풍미를 지닌 와규를 찾으신다면 와규치마살은 선택하세요.

와규치마살은 고기의 모양이 치마같아서 붙여진 이름이예요.  다른부위보다 훨씬 깊은 와규의 맛이 납니다 고기와 지방이 같은 결로 촘촘히 들어가있어 씹는 맛이 상당히 좋은 부위입니다. 단맛과 쫄깃한 감칠맛이 구이로 먹을때 가장 맛있습니다. 전통적인 숯불 구이 또는 일반 구이로 굽는 것을 추천합니다. 보관방법은 냉장고에서 최대 1 주일 동안 맛있게 드실수 있어요. 이후에는 냉동해서 보관하세요.

 

If you’re looking for a piece of meat with a robust beefy flavor and perfect tenderness, Choose Wagyu Skirt.

Wagyu skirt named shape of 

comes from the diaphragm area so it has a bolder flavor than other cuts of meat.

Wagyu skirt should be cooked for a bit longer until it’s well grilled on the outside but still tender on the inside.

We recommend you cook the beef over a traditional charcoal grill or normal griller.

*Please note: Your wagyu beef will be delicious for up to 1 week in the fridge. After this please freeze.