본문 바로가기
와규

호주 고기마을 와규 샤브 Waguy shabu

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

와규 샤브샤브는 얇게 썬 고기와 야채를 뜨거운 국물에 살짝 담가 익혀 먹습니다.
얇게 썬 와규 샤브샤브는 전반적인 아시아 요리 (샤브샤브 전골 등)를 만들기에 적합합니다. 특히 보통 샤브와 달리 와규 샤브는 입안에서 녹고 풍부하고 풍부한 버터 풍미가 가득합니다.

 

Wagyu shabu shabu is made of thinly sliced meat and vegetables boiled in water.

Our thinly sliced Wagyu shabu shabu is perfect for making Asian cuisine (like shabu shabu hotpots). This thinly sliced wagyu melts in the mouth and is full of a full, rich buttery flavour.