갈비덧살은 갈비에 붙어있는 살이 아니라 갈비쪽 가까운 앞다리살에 붙어있는 살이예요.
운동량이 적은 부위여서 근내지방이 고루 분포되어있고 육즙이 많고 쫀듯한 식감에 고소한 맛이있습니다.
갈비와 비슷한 맛이 나기때문에 구이나 국 전골 장조림등 다양하게 사용할 수있습니다.
Wagyu Rib Cap is not ribs meat but on the front leg near the ribs. It is the part with little activity. So, it has evenly fat, juicy, chewy texture, and savory taste. It tastes similar to ribs, so it can be used in various ways such as grilled or soup hot pot or jangjorim.
'와규' 카테고리의 다른 글
호주 고기마을 와규 치마살 Wagyu Skirt (0) | 2020.08.21 |
---|---|
호주 고기마을 와규척립미트 Wagyu Chuck Rib Meat (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규 샤브 Waguy shabu (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규 갈비살 Wagyu Intercostal (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규 진갈비살 Wagyu Short Rib Meat (0) | 2020.08.21 |