와규 부채살 Wagyu Oyster Blade 은 살과 지방의 균형이 좋고 구이로 즐기기 좋은 부위입니다. 고르게 퍼진 마블링 사이로 가느다란 힘줄이 뻗어있어서 쫀득하면서도 탄탄한 식감을 가지고 있습니다. 별다른 양념없이 살짝만 구워 드시면 와규의 은은하고 담백한 맛을 그대로 느끼실수 있답니다.
Wagyu Oyster Blade has a good balance of flesh and fat, and is a great place to enjoy grilling. Thin tendons are stretched between the evenly spread marbling, so it has a chewy and firm texture. If you grill it lightly without any special seasoning, you can feel the subtle and light taste of Wagyu.
'와규' 카테고리의 다른 글
호주 고기마을 와규 척롤 Wagyu Chuck eye roll (0) | 2020.08.21 |
---|---|
호주 고기마을 와규 채끝 등심 Wagyu sirloin (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규 치마살 Wagyu Skirt (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규척립미트 Wagyu Chuck Rib Meat (0) | 2020.08.21 |
호주 고기마을 와규 샤브 Waguy shabu (0) | 2020.08.21 |