지방이 적은 목심과 앞다리살 부위를 불고기감에 맞게 2mm두께로 슬라이스한뒤 간장베이스의 야채 양념장에 재운 양념 소불고기입니다. 고기마을의 특제 양념장은 소고기의 육질을 부드럽게 해주고 감칠맛을 더해줍니다. 양념이 잘 배여있어 불고기만 볶아도 좋고 야채를 더하셔서 넉넉한 국물이 있는 뚝배기로 끓여드셔도 좋아요. 바짝 익혀서 랩이나 김밥에 넣으셔도 좋아 다양한 요리를 하실 수 있습니다.
Marinated Beef Bulgogi is sliced into 2mm thick beef and marinated in soy and vegetable sauce. Meat World's special sauce softens the meat and adds a rich flavor. It is well seasoned, so you can fry only bulgogi, or add vegetables and boil it in a pot with plenty of soup. You can cook a variety of dishes by adding it to wrap or gimbap(sushi).
'양념육' 카테고리의 다른 글
양념 안창살 Marinated Outside Skirt (0) | 2020.08.19 |
---|---|
양념 늑간살/ 양념 갈비살 Marinated Rib Finger (0) | 2020.08.19 |
양념 돈불고기 Marinated Pork Bulgogi (0) | 2020.08.19 |
양념 돼지 왕구이 Marinated Pork (0) | 2020.08.19 |
춘천 닭갈비 Marinated Spicy Chicken/Dak-galbi (0) | 2020.08.19 |