소의 갈비뼈 사이를 분리해낸 살코기로 모양이 길고 두툼합니다. 지방과 자투리부분을 손질후 먹기좋은 두께로 컷팅하여 고기마을의 특제 양념에 저온 숙성시켜 맛있게 만들어졌습니다. 고깃집에서 비싸게 먹던 양념 소갈비살을 집에서도 간편하게 드실 수 있습니다. 중불에서 빠르게 구워내시면 소갈비 특유의 부드러운 맛을 즐기실 수있습니다.
It is the lean meat that is separated between the ribs of a cow and has a long and thick shape. After trimming the fat and scraps, it is cut to a thickness that is easy to eat, and then aged at low temperature in the meat world's special seasoning to make it delicious. You can easily eat beef ribs at home instead of the expensive restaurant. If grilled quickly over medium heat, you can enjoy the soft taste of beef ribs.
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