LA 갈비는 뼈를 가로 질러 갈비뼈를 얇게 자르는 측면 절단입니다. 오븐에서 쉽게 구우거나 볶을 수도 있습니다.
고기마을의 특제 양념과 좋은재료로 저온 숙성한 최상의 육질을 자랑합니다.
마블링이 좋아 육즙이 풍부하고 부드러우며
양념 한 후에도 고기의 탄력감이 넘칩니다.
양념육의 특성상 쉽게 타기 때문에 조리에 유의하세요.
초벌하셔서, 숯불에 구워드시면 더욱 맛있습니다.
LA Galbi is the flanken cut, for which the ribs are cut thin across the bones. you can easily broil them in the oven or pan-fry too. Best meat quality, meat world seasoned ribs! It only uses short ribs and meat without fat.
It boasts the best quality of meat aged at low temperature with special seasonings and good ingredients from Meat world. It has good marbling and juicy with soft. Even after seasoning, the meat is full of elasticity. Due to the nature of seasoned meat, it burns easily, so be careful when cooking. It's unpretentious, so it's even more delicious if you grill it over charcoal.It's unpretentious, so it's even more delicious if you grill it over charcoal.
'양념육' 카테고리의 다른 글
양념 편갈비 Marinated Short Rib (0) | 2020.08.19 |
---|---|
양념 안창살 Marinated Outside Skirt (0) | 2020.08.19 |
양념 늑간살/ 양념 갈비살 Marinated Rib Finger (0) | 2020.08.19 |
양념 소불고기 Marinated Beef Bulgogi (0) | 2020.08.19 |
양념 돈불고기 Marinated Pork Bulgogi (0) | 2020.08.19 |