최상의 육질 , 고기마을 양념 편 갈비!
지방을 깔끔하게 제거한 갈비와 갈비 본살만 사용합니다.
고기마을의 특제 양념과 좋은재료로 저온 숙성한 최상의 육질을 자랑합니다.
마블링이 좋아 육즙이 풍부하고 부드러우며
양념 한 후에도 고기의 탄력감이 넘칩니다.
양념육의 특성상 쉽게 타기 때문에 조리에 유의하세요.
초벌하셔서, 숯불에 구워드시면 더욱 맛있습니다.
Best meat quality, meat world seasoned ribs! It only uses short ribs and meat without fat.
It boasts the best quality of meat aged at low temperature with special seasonings and good ingredients from Meat world. It has good marbling and juicy with soft. Even after seasoning, the meat is full of elasticity. Due to the nature of seasoned meat, it burns easily, so be careful when cooking. It's unpretentious, so it's even more delicious if you grill it over charcoal.
'양념육' 카테고리의 다른 글
양념 LA갈비 Marinated LA Galbi (0) | 2020.08.19 |
---|---|
양념 안창살 Marinated Outside Skirt (0) | 2020.08.19 |
양념 늑간살/ 양념 갈비살 Marinated Rib Finger (0) | 2020.08.19 |
양념 소불고기 Marinated Beef Bulgogi (0) | 2020.08.19 |
양념 돈불고기 Marinated Pork Bulgogi (0) | 2020.08.19 |