안창살은 갈비와 내장을 잇는 안심살 옆에 폭 7센티정도의 특수부위 입니다. 돼지고기의 갈매기살과 같은 부위로 소한마리당 2쪽정도 나오는 생산량이 적은 부위입니다.
부드러운 식감과 담백한 육즙으로 소갈비살 전문점에서 먹던 그맛을고기마을의 특제 양념과 함께 만나보세요.
The Outside Skirt is a special part about 7cm wide next to the tenderloin that connects the ribs and tenderloin. It is a low production area that comes out about 2 pieces per cow.
Enjoy the taste of beef ribs with a soft texture and crispy gravy, with the meat world's special seasoning.
'양념육' 카테고리의 다른 글
양념 편갈비 Marinated Short Rib (0) | 2020.08.19 |
---|---|
양념 LA갈비 Marinated LA Galbi (0) | 2020.08.19 |
양념 늑간살/ 양념 갈비살 Marinated Rib Finger (0) | 2020.08.19 |
양념 소불고기 Marinated Beef Bulgogi (0) | 2020.08.19 |
양념 돈불고기 Marinated Pork Bulgogi (0) | 2020.08.19 |