본문 바로가기
소고기

샤브 Shabu

by 도매 All That Meat 2020. 8. 20.

샤브샤브는 팔팔 끓는 육수에 아주 얇게 썬 소고기를 살짝익혀 야채와 함께 소스에 찍어드시는 일품요리예요.

등심부위에 얇고 부드러워 많은 샤브샤브나 불고기에 많이 사용하십니다. 이젠 집에서도 맛있는 요리를 즐기세요

Shabu Shabu is slices of tender meat and fresh vegetables cooked together in a large open pot. It is thin and soft on the sirloin, so it is often used for shabu-shabu and bulgogi. Now enjoy delicious food at home.

 

'소고기' 카테고리의 다른 글

알치마살 Flap Meat  (0) 2020.08.20
차돌박이 PE Brisket  (0) 2020.08.20
사골 Beef Marrow Bone  (0) 2020.08.20
우족 Beef Feet  (0) 2020.08.20
꼬리 Beef Tail  (0) 2020.08.20