본문 바로가기
돼지고기

돼지 등심 Pork Loin

by 도매 All That Meat 2020. 8. 19.

돼지등심은 등쪽에 있는 살로 고기의 결이 고운편이예요. 등쪽은 운동량이 적어 부드러우며, 단백질이 많고 지방함량이 적어 다이어트에 좋은 고기예요. 부드럽고 지방함량이 적어 돈까스나 불고기, 찌개에 아주 좋습니다.

The pork loin is the meat on the back , That part is soft because it has little exercise, and is high in protein and low in fat. It's good meat for people on a diet.  pork loin is soft and contains little fat, so it's great for pork cutlet, bulgogi, and stew.

 

'돼지고기' 카테고리의 다른 글

생삼겹살 Pork Belly  (0) 2020.08.20
생목살 Pork shoulder Butt  (0) 2020.08.19
항정살 Pork Jowl  (0) 2020.08.19
대패삼겹 Thin Sliced Pork Belly  (0) 2020.08.19
전지 Shoulder Picnic  (0) 2020.08.19