본문 바로가기
돼지고기

대패삼겹 Thin Sliced Pork Belly

by 도매 All That Meat 2020. 8. 19.

한국인이 가장사랑하는 국민고기 삼겹살은 돼지고기 부위중 가장 고소하고 감칠맛 넘치기로 일등인 상품입니다. 대패로 썬듯 얇은 두께로 구이로도 좋고 볶음 요리로 맛있게 조리하실 수 있으십니다.

The Pork Belly is one of national meat that Koreans love most.
It is the most savory product among pork cuts. It's thin as if it's a planer, and you can cook it deliciously with stir-fry.

 

 

'돼지고기' 카테고리의 다른 글

생삼겹살 Pork Belly  (0) 2020.08.20
생목살 Pork shoulder Butt  (0) 2020.08.19
돼지 등심 Pork Loin  (0) 2020.08.19
항정살 Pork Jowl  (0) 2020.08.19
전지 Shoulder Picnic  (0) 2020.08.19