한국인이 가장사랑하는 국민고기 삼겹살은 돼지고기 부위중 가장 고소하고 감칠맛 넘치기로 일등인 상품입니다. 대패로 썬듯 얇은 두께로 구이로도 좋고 볶음 요리로 맛있게 조리하실 수 있으십니다.
The Pork Belly is one of national meat that Koreans love most.
It is the most savory product among pork cuts. It's thin as if it's a planer, and you can cook it deliciously with stir-fry.
'돼지고기' 카테고리의 다른 글
생삼겹살 Pork Belly (0) | 2020.08.20 |
---|---|
생목살 Pork shoulder Butt (0) | 2020.08.19 |
돼지 등심 Pork Loin (0) | 2020.08.19 |
항정살 Pork Jowl (0) | 2020.08.19 |
전지 Shoulder Picnic (0) | 2020.08.19 |