돼지의 앞다리 부위라는 돼지전지는 운동을 하는 부위여서 기름기가 적어 조금은 거친 질감이 있지만 단백질과 비타민이 풍부합니다. 이 부위는 짙은 육색, 진한 육향, 풍부한 육즙으로 인해 고기의 식감이 좋아 돼지고기 단백질의 맛을 음미하기에 이보다 더 좋은 부위는 없습니다.
The Shoulder Picnic, called the forelegs of a pig, it is a part that does exercise, so it has a little rough texture, but is rich in protein and vitamins. This part has a dark flesh color, rich flavor, and rich juice, so there is no better part to enjoy the taste of pork protein.
'돼지고기' 카테고리의 다른 글
생삼겹살 Pork Belly (0) | 2020.08.20 |
---|---|
생목살 Pork shoulder Butt (0) | 2020.08.19 |
돼지 등심 Pork Loin (0) | 2020.08.19 |
항정살 Pork Jowl (0) | 2020.08.19 |
대패삼겹 Thin Sliced Pork Belly (0) | 2020.08.19 |