대창은 기름지고 고소한 맛을 선호하는 사람들에게 제격인 부위로 소의 창자입니다. 칼슘과 철분이 함유되어 있어 성장기 어린이나 성인의 골다공증에 도움이되며 빈혈에도 좋은 음식입니다. 소 한마리에서 약 2kg정도 생산되는 부위입니다.
Large intestine is the part of a cow, a perfect cut for those who prefer a greasy and savory taste.
It contains calcium and iron, so it is good for growing children , osteoporosis in adults and good for anemia. It is a part that is produced about 2kg in one cow.
'소고기' 카테고리의 다른 글
꼬리 Beef Tail (0) | 2020.08.20 |
---|---|
스지 Tendon (0) | 2020.08.20 |
곱창 Small Intestine (0) | 2020.08.20 |
우설 Beef Tongue (0) | 2020.08.20 |
소고기 국거리 Beef stew meat (0) | 2020.08.20 |