Small Intestine's latter is also called gopchang-gui. Beef intestines have a lot of collagen, so it's good for your skin. Both the large and small intestines are chewy but the large have a more meaty texture with a slight crunch, while the small are very soft and gooey. The beef Small Intestine are prepared once cleaned and steamed in a steamer to be grilled, ready to be baked right away. Small Intestine is a high protein and low cholesterol, contains a lot of digestive enzymes, making it a savory and delicious grilled food.
소장 혹은 곱창 구이라고도합니다. 소장은 콜라겐이 많이 들어있어 피부에 좋습니다. 대장과 소장은 모두 쫄깃 쫄깃하지만 대장은 약간 바삭 바삭한 식감이 강하고, 소장은 매우 부드럽고 살짝 끈적임이 있어요.
한번 손질하여 스팀기에 찐 소곱창으로 구이용을 선별하여 바로 구워드시기 편하게 준비되어있습니다. 고단백 저콜레스트롤 식품인 곱창은 소화효소도 많이 함유하고 있어서 고소하고 맛있는 구이를 즐기실수 있습니다.
'소고기' 카테고리의 다른 글
꼬리 Beef Tail (0) | 2020.08.20 |
---|---|
스지 Tendon (0) | 2020.08.20 |
대창 large intestine (0) | 2020.08.20 |
우설 Beef Tongue (0) | 2020.08.20 |
소고기 국거리 Beef stew meat (0) | 2020.08.20 |