본문 바로가기
소고기

꽃등심 Rib Eye

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

갈비뼈의 바깥쪽에 길게 붙어있는 등심은 윗등심, 꼬등심, 아래등심으로 나뉠 수 있으며 그중 꽃등심은 육즙과 풍미가 뛰어나 구이나 스테이크로 많이 애용되는 부위입니다.

The sirloin attached to the outer side of the rib can be divided into upper sirloin, ribeye, and lower sirloin. Among them, ribeye is a cut that is popular for grilling and steak due to its excellent juicy and flavor.

'소고기' 카테고리의 다른 글

부채살 Beef Oyster Blade  (0) 2020.08.21
안창살 Outside Skirt  (0) 2020.08.21
치마살 Beef Skirt /Flap Meat  (0) 2020.08.21
양지 Beef Brisket  (0) 2020.08.21
아롱사태 Center Heel of Shank  (0) 2020.08.20