본문 바로가기
소고기

부채살 Beef Oyster Blade

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

부채살은 소의 앞다리 위쪽 부분, 어때뼈 바깥쪽 아래에 있는 부채모양 근육입니다.  담백하고 쫄깃한 식감에 육즙이 풍부하며, 지방이 고르고 촘촘히 분포하여 고기가 연하고 특유의 깊은 맛이 있습니다. 부채살안의 힘줄은 뜨거운 물에 익히면 부드러워집니다. 육질이 연하기 때문에 보통 구이로 많이 즐기십니다. 구이를 하실때는 뜨거운 불판에 빨리 익혀서 바로 드셔야하며 부채살의 깊은 맛을 느끼실 수 있으십니다.

 

저희 고기마을의 소고기는 초원에서 풀을 뜯고 자라는 건강한 환경에서 관리되고 있습니다.  고기마을의 소고기는 계속되는 품질관리 기준으로 꾸준히 판매되어오고 있습니다.

 

Oyster blade
The oyster blade is a muscle that sits just below the shoulder blade. It has a pure and chewy texture. It is juicy, and the fat is evenly distributed and the meat is tender and has a distinctive deep taste.It has a sinew running through it which becomes tender when cooked on a simmer.  The meat is tender, it is often eaten for grilling. When you grill meat, you have to quicklyv grilling and eat it. Then you can feel the true taste

 

The cattle graze on large areas and are well cared for. The focus lies on sustainability, and continuous research is conducted into the possibilities for further reducing the negative impact of the meat industry on the environment. ㅡMeat World's beef is very much in demand, thanks in part to its exceptionally high quality flavour, fat, texture, and colour and also because it is in constant supply.

 

'소고기' 카테고리의 다른 글

꽃살 Bottom Sirloin  (0) 2020.08.21
갈비살 Beef Rib fingers  (0) 2020.08.21
안창살 Outside Skirt  (0) 2020.08.21
꽃등심 Rib Eye  (0) 2020.08.21
치마살 Beef Skirt /Flap Meat  (0) 2020.08.21