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소고기

안창살 Outside Skirt

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

안창살은 갈비와 내장을 잇는 안심살 옆에 폭 7센티정도의 특수부위 입니다. 앞치마살 반대편에 있는부위로 육향이 강한 부위로 잘 알려져 있습니다. 돼지고기의 갈매기살과 같은 부위로 소한마리당 2쪽정도 나오는 생산량이 적은 부위입니다.

부드러운 식감과 담백한 육즙을 즐겨보세요 안창살은 양념에 재지 않아도 간단한 소금구이로도 충분한 육향과 육질이 매력적인 부위입니다. 

The Outside Skirt is a special part about 7cm wide next to the tenderloin that connects the ribs and tenderloin. Opposite the Inside Skirt Steak, this cut is known for its robust flavor profile. It is a low production area that comes out about 2 pieces per cow.

Enjoy the taste of beef ribs with a soft texture and crispy gravy. Outside Skirt does not need to be marinated and salt is all you need to season it.

 

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