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소고기

LA갈비 LA Galbi / Lateral Axis Rib

by 도매 All That Meat 2020. 8. 21.

 

LA 갈비는 뼈를 가로 질러 갈비뼈를 얇게 자르는 뼈의 옆면 컷입니다. 오븐에서 쉽게 굽거나 후라이팬에서 구울 수도 있습니다. 

고기마을의 LA갈비는 소갈비중 가장 살이 많은 부분을 최대한 지방을 손질제거하여 갈비 본연의 맛을 느끼실 수 있습니다.달콤 짭짤한 간장양념 구이로 드시거나 바로 구워 소금만 뿌린 담백한 소금구이로 즐기실 수 있습니다.

LA Galbi is the flanken cut, for which the ribs are cut thin across the bones. you can easily broil them in the oven or pan-fry too. Meat World's LA ribs remove the fat as much as possible from the meaty part of beef ribs, so you can enjoy the original taste of ribs. You can eat it with sweet and salty soy sauce, or you can grill it immediately and enjoy it.

t with a light salt-grilled salt.

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