최고등급의 소갈비에 지방을 제거하고 정성스러운 수작업 칼집을 내어 부드러운 갈비를 드실 수있습니다.
갈비는 한국어의 Galbi로 표현되기도 합니다. 편갈비는 갈비살의 가장자리를 따라 부드러운 뼈 하나가 드러나도록 자르고 고기를 평평하게 칼집을 내어 필렛됩니다. 편갈비에 일반적으로 간장, 마늘, 설탕이 들어간 달콤하고 짭짤한 소스에 절여서 구이를 해서 드시면 달콤하면서도 부드러운 한국식 바베큐를 즐기실 수있습니다.
The finest beef ribs are de-fatted and carefully hand-cut, so you can enjoy soft ribs. "Galbi" is the Korean word for "rib", and the dish is usually made with beef short ribs.
Beef Short Ribs / Galbi is cut to expose one smooth bone along the short edge with the meat uniformly filleted in flat layers. The meat should easily fall from the bones. The marinade for Beef Short Ribs typically includes soy sauce , sugar, minced garlic and scallions , ginger juice, ground black pepper, toasted and ground sesame , and sesame oil .
'소고기' 카테고리의 다른 글
찜갈비 Braised Short Ribs (0) | 2020.08.21 |
---|---|
LA갈비 LA Galbi / Lateral Axis Rib (0) | 2020.08.21 |
꽃살 Bottom Sirloin (0) | 2020.08.21 |
갈비살 Beef Rib fingers (0) | 2020.08.21 |
부채살 Beef Oyster Blade (0) | 2020.08.21 |